Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:03:2021 20:46
Tidl. United-spiller kritiserer forsvarsgeneral: Han er ikke en leder

Den tidligere Manchester United-spiller, Paul Parker, mener ikke, at Harry Maguire er svaret på Uniteds forsvarsproblemer.


Paul Parker, der selv spillede midterforsvar og back for United, synes ikke, at Harry Maguire er lederen, der er svaret på Uniteds forsvarsproblemer. 

Maguire der blev købt for £80m i sommeren 2019 fra Leicester, hvor han etablerede sig med det samme i midterforsvaret med Victor Lindelöf ved sin side. 

Parker er dog ikke overbevist om, at Uniteds køb Maguire er svaret på de mange problemer i forsvarskæden.

- Harry Maguire er ikke en leder. Han spiller spillet for sig selv. Han stå for dybt, dribler for at drible og løber ind i blindgyder, siger Parker til Grand National og mener, at klubben skal forstærke sig på netop den position.

- På trods af den position United befinder sig på Premier League nu, er de stadig nødt til at forstærke sig i transfervinduet til sommer på flere positioner, mener han. 

Den tidligere United-spiller forstår ikke, hvorfor man taler om, at klubben skal hente en makker til Maguire. 

- Med hensyn til midterforsvaret taler folk om at få en partner til Maguire, men jeg ville få to nye ind. Hvorfor kan det ikke være en spiller, der kommer ind og spiller sammen med Victor Lindelöf?

- Jeg har altid været usikker på Maguire siden den dag, United signede ham. Da de betalte £80m for ham, købte klubben ikke en £80m midterforsvar. Det var tværtimod en god forretning for Leicester City, mener Parker. 

Paul Parker spillede 105 kampe for the Red Devils i en fem-årig periode fra 1991-1996.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED