AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:04:2019 14:44
Tidl. United-spiller: Klubben har brug for en sportsdirektør

Danny Higginbotham mener, at Manchester United har brug for en sportsdirektør for at kunne genopbygge klubben.


Manchester United røg tirsdag ud af Champions League med et samlet nederlag på 0-4 til FC Barcelona, og Ole Gunnar Solskjær udtalte efterfølgende, at det kan tage flere år, før klubben er tilbage blandt de allerbedste i Europa. En holdning han deler med Danny Higginbotham.

Den tidligere United-spiller mener således, at United er milevidt fra Liverpool og Manchester City.

- Sommeren bliver ekstremt vigtig, men der har været nogle utrolige reaktioner af ren refleks. Hvis de leverer en fantastisk præstation og vinder, siger folk: "De er tilbage." Hvis de taber, siger de: "Det kommer til at tage mange år at komme tilbage." Der er ikke noget midt imellem.

- Solskjær kom ind og fik holdet tilbage på rette spor. Han fik nogle utrolige resultater, især på udebane, men det ændrer ikke på, at Liverpool og Manchester City, efter min mening, er langt foran lige nu, udtaler han til Match Centre.

Higginbotham mener derfor, at United skal have fat i en sportsdirektør, der kan hjælpe Solskjær, hvis det skal lykkes at genopbygge klubben.

- Da Solskjær fik jobbet, fik jeg spørgsmålet efter nogle sejre: "Hvor lang tid tror du, at der kommer til at gå, før de begynder at vinde trofæer?" Jeg har ikke ændret holdning siden. Det kommer til at tage nogle år, for det er en genopbygningsfase.

- Til sommer har de brug for en sportsdirektør. Sådan har fodbold udviklet sig. De har brug for en, hvor manageren kan komme og sige: "Jeg vil have X, Y og Z" i stedet for at gå til Ed Woodward og sige: "Det er dette, jeg ønsker at gøre." En managers arbejde er svært nok i forvejen.

Manchester United skal søndag en tur til Goodison Park for at møde Everton.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED