Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:01:2021 20:31
Tidl. United-spiller: Det mangler klubben, før den kan vinde trofæer

Den tidligere Manchester United-spiller mener, der skal ændres en del, før Manchester United kan kalde sig titeludfordrere.


Dimitar Berbatov er kendt for et hav af kontroversielle udmeldinger.

I dag er han så udkommet med endnu en af disse. Til stor fryd for den engelske verdenspresse.

Den bulgarske angriber mener nemlig ikke, at Manchester Uniteds nuværende spillere er svinske nok til at hive trofæer. Udtalelserne kommer i kølvandet på Uniteds nederlag til ærkerivalerne fra City i Carabao Cuppen forleden.

I et interview med Betfair giver han dermed den nuværende Tottenham-træner, José Mourinho, ret. 

- Det er nu den fjerde semifinale i træk, United ikke evner at vinde. Det er en dårlig vane, de bliver nødt til at bryde med, sagde Berbatov blandt andet til Betfair.
 
- Fire gange i træk er for meget til blot at være en tilfældighed, tror den tidligere Manchester United-angriber. 
 
- Hvis det bliver nødvendigt, så må spillerne tage beskidte kneb i brug. De skal gøre alt for at vinde. Sommetider skal man gøre som José Mourinho sagde: 'Man bliver nødt til at være svin for at vinde trofæer'. Det ser jeg ikke meget af fra United i de vigtige kampe, siger bulgareren. 
 
- De mangler en beskidt spiller på det hold. En, der kan vise noget aggressivitet. Det ville give dem en fordel. United er for søde, mener Berbatov.

I sidste sæson var Manchester United med helt fremme i kampen i tre turneringer, men det endte ikke med sølvtøj.

Dimitar Berbatov repræsenterede De Røde Djævle fra 2008 til 2012.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED