Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:07:2021 16:24
Tidl. United-spiller: Denne træner er den hårdeste jeg har haft

Brasilianske Rafael mener, at


Louis van Gaal er i dag 69 år gammel, men det har ikke holdt ham at kapre trænersædet på det hollandske landshold, som han nu skal til at lede for tredje gang i karrieren. I England er træneren dog stadig mest kendt for sin periode i Manchester United.

Har var hollænderen træner i perioden 2014-2016, hvor han nød moderat succes rent sportsligt. Til gengæld gjorde Van Gaal stort indtryk hos mange fans via excentriske og utilregnelige personlighed.

Den erfarne træner gjorde ligeledes indtryk på sine spillere, men det var af lidt andre årsager. Noget, som den tidligere Manchester United-back Rafael husker ganske tydeligt.

- Fyren var besat. Den hårdeste træner, jeg har haft. Jeg kan huske, at jeg spillede godt i en kamp imod West Ham. Jeg er sikker på, at han ikke ville sætte mig på banen, men jeg tror, at  Giggs hjalp med at overbevise ham, indledte Rafael til Talk of the Devils.

- Jeg spillede godt og lavede en assist til Wayne Rooney. [Van Gaal] lavede en video den næste dag, han satte dem altid på talte og pegede: 'dette, dette, dette skal I gøre bedre'.
 
- Jeg var meget glad, fordi jeg vidste, at jeg havde spillet godt, måske endda som kampens bedset. Målet var i klip tre; jeg tænkte, 'nu vil han sige noget godt om mig'.
 
- Han sagde, 'se på dette indlæg. Hvorfor hopper bolden? Dette er ikke et godt indlæg! Hvorfor gjorde du det?' Jeg kiggede på ham og tænkte, hvad taler denne fyr om? Jeg har lige lavet en assist, og han siger, at det var et dårligt indlæg lød det fra braslianeren, der stadig virker lige så forundret over situationen.
 
Noget tyder på, at Rafael og Van Gaal generelt ikke var noget godt match, eftersom højre backen tillige blev solgt til franske Lyon i sommeren 2015.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE