Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:10:2021 18:58
Tidl. United-keeper skyder penge i dansk klub: Forsøger at hjælpe klubben

I et interview med Helsingborgs Dagblad forklarer Anders Lindegaard, hvorfor han har skudt penge i dansk divisionsklub.


Tidligere på året kom det frem, at Anders Lindegaard, Mathias 'Zanka' Jørgensen og skuespilleren Pilou Asbæk alle skød penge i den danske divisionsklub B93 via et konsortium med navnet "93 Global".

Østerbro-klubben, som i øjeblikket frister en tilværelse i 2. division, er et interessant fritidsprojekt for Anders Lindegaard, som tidligere har vogtet buret for Manchester United.

Det fortæller han i et interview med svenske Helsingborgs Dagblad.

- Vi er en større kreds af ejere, som har købt en minoritetsandel og forsøger at hjælpe klubben. Det er ikke nogen stor investering, min personlige andel er nærmest ikke-eksisterende, fortæller danskeren til Helsingborgs Dagblad.
 
- Det er et interessant fritidsprojekt, som ikke kræver den store energi. Jeg kommer med mine holdninger til det sportslige område, men jeg har endnu ikke været til en kamp, afslører Lindegaard.
 
Anders Lindegaard fik sin fodboldopvækst på Fyn, hvor han dog aldrig for alvor slog igennem på Øens Hold. 
 
Herefter fulgte en karriere hos norske Aalesund, inden han noget sensationelt skiftede til Manchester United.
 
I dag er han fortsat aktiv hos Helsingborgs IF, hvor han har kontrakt frem til januar 2022.
 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE