Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:06:2022 15:13
Tidl. United-assistent: "Det er bekymrende"

Rene Meulensteen er bekymret.


Den tidligere Manchester United-assistent Rene Meulensteen er bekymret over transferaktiviteterne - eller mangel på samme - på Old Trafford denne sommer.
 
Klubben har endnu til gode at præsentere sin første spiller, hvor der ellers var ventet en helt stor genopbygning under klubbens nye manager, Erik ten Hag.
 
Klubben er dog blevet sat i forbindelse med en lang række spillere, primært fra Ajax, mens også danske Christian Eriksen på rygtebasis kædes sammen med et ophold i Manchester.
 
- Det er bekymrende for at være ærlig. Hvis man ser på klubber som Liverpool og Manchester City har de hentet henholdsvis (Darwin, red.) Núñez og (Erling, red.) Haaland. De har styrket sig, siger Meulensteen til talkSPORT.
 
- Hvis man ikke ser ægte kvalitet komme til klubben, og Ten Hag har at gøre med en lignende trup som den i sidste sæson, samtidig med, at spillere har forladt klubben, bliver det en stor, stor udfordring, siger hollænderen til mediet.
 
Meulensteen har, foruden sin fortid hos Manchester United, også været træner for Brøndby IF.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE