AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2022 09:51
Tidl. United-angriber tilbyder sig: "Jeg spiller gerne gratis"

Manchester United er fortsat på angriberjagt.


Manchester United har p.t. været kædet sammen med diverse angribere. 

Man trukket sig fra Marko Arnautovic, mens Benjamin Sesko endte i RB Leipzig. 

Alligevel kan De Røde Djævle blive genforenet med en tidligere angriber, som har spillet 159 kampe, med et afkast på 59 mål for klubben. 

Der er snak om den 34-årige mexicanske angriber Javier 'Chicarito' Hernandez, som til dagligt tørner ud for LA Galaxy i MLS.

Dog tyder det på at han gerne vil spille på Old Trafford igen, da han tilbyder sig som angriber for klubben - det han gør i et interview med Mirror:

- Hvis Manchester United kom efter mig,  så ville jeg sige: "ja, jeg spiller gratis'. Selvfølgelig ville jeg det. - Men jeg vil også gerne være respektfuld over for min LA Galaxy. Jeg spiller konstant, og i mit hoved handler det hele om at vinde mesterskabet med min nuværende klub. I fremtiden, hvis ting sker, så sker de, men i mit hoved er jeg 100 % i  LA. 

Javier 'Chicarito' Hernandez spillede i United fra 2010 til 2014, hvor han desuden fra 2017 til 2019 var i West Ham. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE