AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2020 20:24
Tidl. United-angriber: Sådan bliver Martial verdensklasse

Louis Saha er ikke i tvivl om, at Anthony Martial kan blive en topklasse angriber, hvis han bliver mere ubarmhjertig.


Manchester United er lidt i problemer på angriberposten, hvor klubbens topscorer, Marcus Rashford, er blevet skadet, og kan forvente at sidde på tribunen i store dele af den resterende del af indeværende sæson.

I den forbindelse lader det til at være Anthony Martial, der er det foretrukne valg som spidsangriber, og han har da også potentialet til at blive en topklasse angriber, hvis man spørger Louis Saha.

Den tidligere United-bomber mener dog, at han skal forbedre sig ved at blive en 'dræber', og bruge tid på det, der virker for franskmanden.

- Martial er en talentfuld spiller, og han har alt, hvad der skal til, for at blive verdensklasse. Han kan score mål, og han kan skabe spillet. Lige nu skal han fokusere på det, der med sikkerhed virker for ham.

- Han er nødt til at være en 'dræber', og det synes jeg, at han har været i de seneste kampe. Der har været en stor forbedring, siden han er kommet tilbage fra sin skade, lyder det fra Saha ifølge The Mirror.

Marcus Rashford har scoret 14 mål på 22 kampe i denne sæson, mens Anthony Martial har nettet 10 gange på 21 kampe i Premier League. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED