AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:07:2020 22:38
Tidl. træner: Arsenal-bad boy havde også attitudeproblemer under mig

Matteo Guendouzi er absolut ingen engel ifølge Bernard Casoni.


Matteo Guendouzi er helt ude i kulden i Arsenal, hvor Mikel Arteta har beordret ham til at træne selv, ligesom han heller ikke spiller kampe - og ikke har gjort det de seneste fem opgør.

Det kommer oven på en situation, hvor han tog kvælertag på en Neal Maupay i sidste måneds kamp mod Brighton, ligesom de engelske medier beretter, at han blærede sig med sin lønseddel til Brightons spillere under hele kampen.

Efterfølgende blev Guendouzi så kaldt til samtaler med Arteta, men de to parter er angiveligt gået helt skævt af hinanden, hvorfor der nu er udsigter til, at franskmanden skal sælges. 

Udviklingen kommer ikke som et chok for Guendouzis tidligere træner, Bernard Casoni, der var træner i Lorient fra 2016 til 2017.

- Mit forhold til ham var ikke specielt godt. I en cup-kamp mod Nice fik han et tidligt gult kort, og i pausen advarede dommeren mig om, at han ville blive udvist, hvis han begik flere frispark. I anden halvleg ændrede det sig ikke, så jeg måtte udskifte ham.

- Da jeg udskiftede ham, nægtede han at give mig hånden. Nogengange taler han pænt og andre gange grimt. Han taler for meget. Han kan blive en top, topspiller, og jeg tror stadig, at han kan blive en succes, men det er op til ham selv at ændre attitude, lyder det fra Casoni ifølge TalkSport.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED