Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2020 10:02
Tidl. Tottenham-træner: Mourinho har hjernevasket sine spillere

Tim Sherwood mener, josé Mourinho og Tottenham kan spille med om titlen i denne sæson.


Da José Mourinho overtog trænersædet i Tottenham, var der dem, der mente, at portugiserens bedste år som manager lå bag ham, mens andre følte, det kunne blive et perfekt match, fordi Mourinhos vindermentalitet var netop det, The Lilywhites manglede.

Lige nu ligner det, at den sidste profeti holder mest stik. Tottenham deler førstepladsen med Liverpool, og klubbens tidligere manager, Tim Sherwood, mener, at Mourinho har hjernevasket sine spillere til for alvor at tro på, at dette kan blive sæsonen, hvor de vinder en titel.

- Han har fundet en måde, som fungerer med hans nuværende spillere. Han har også lavet gode signings i form af Reguilon, mens Højbjerg har været den bedste af dem alle for mig, fortæller Sherwood til Talksport.

- Mourinho har hjernevasket sine spillere til at tro på, at de med hårdt arbejde kan opnå noget. At denne gruppe spillere bliver nødt til at vinde rofæer. Og hvorfor skulle de ikke tro ham? - Han har vundet 20 store trofæer i sin karriere.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED