Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2022 21:20
Tidl. topdommer raser over VAR-dom til Liverpool: Fodbold er en kontaktsport

Tidligere topdommer kalder VAR-straffespark til Liverpool for en forfærdelig beslutning.


Diogo Jota og Vicente Guaita stødte sammen. Kevin Friends fløjte var tavs. Men VAR-rummet havde set en mulig forseelse og kaldte dommeren til skærmen på sidelinjen.

Det førte til, at Friend endte med at tildele Liverpool et straffespark, der efterfølgende er blevet debatteret heftigt, og nu blander en tidligere topdommer sig.

Keith Hackett forstår slet ikke, hvordan der kunne gives et straffespark til Liverpool.

- Det er en forfærdelig beslutning. Fodbold er en kontaktsport. Diogo Jota fortsatte sit løb. Der var ingen intentioner fra målmanden. Dommeren var fint placeret, og han dømte korrekt. Sagen er lukket, skriver Hackett i sin klumme hos The Telegraph.

- Så hvorfor skulle VAR-dommeren involveres? De sidder i deres rum på Stockley Park med nogen til at kigge dem over skulderen, og de tænker: ”Jeg skal bevise, at jeg er pengene værd.”

- Desværre ved vi, hvad der sker, når VAR bliver involveret. Dommerne skal kunne stå op for VAR. De kapitulerer bare, når de kommer ud til skærmen.

- Kevin Friend var under enormt pres, da han gik alene ud til skærmen. Han var blevet smidt under bussen af VAR.

- Friend skulle have kigget på skærmen og konstateret, at han traf det rigtige valg i første omgang, men han er allerede undermineret af processen. Det er kun naturligt, at han gav efter og tildelte et straffespark, skriver Hackett.

Fabinho endte med at omsætte forsøget fra straffesparkspletten, og Liverpool slog Crystal Palace 3-1.

Se episoden i videoen øverst i artiklen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE