Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2020 18:19
Tidl. topdommer: Mourinho beskylder mig for sin fyring

Jose Mourinho mener, at det er Mark Clattenburg, der er skyld i sin fyring i Chelsea tilbage i 2015.


Den 17. december i 2015 oplyste Chelsea, at man havde opsagt samarbejdet med Jose Mourinho.

Fyringen kom efter et 1-2-nederlag til Leicester, og ifølge den tidligere Premier League-dommer, Mark Clattenburg, der dømte kampen, er Jose Mourinho den dag i dag stadig overbevist om, at det var Clattenburg, der var skyld i fyringen.

- Han beskylder mig for at blive fyret i Chelsea, men jeg vil mene, at det var resultaterne før kampen, der gjorde det. Han var en hård person, da han kom tilbage fra Real Madrid, og ja, så blev han fyret efter min kamp, siger Mark Clattenburg til Paddy Power ifølge Daily Mail.

- Da han kom til Manchester United, tænkte han det samme om mig - at jeg ville få ham fyret. Han var altid 'anti-mig', lyder det fra Mark Clattenburg.

Mark Clattenburg blev anset for at være en af de bedste dommere i verden, da han valgte at droppe Premier League og i stedet flytte til Saudi Arabien for at dømme, hvorefter han blev dommer i den kinesiske liga.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED