Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:03:2021 09:34
Tidl. topdommer er forbløffet: Der var klokkeklart straffe til United

Mark Clattenburg forstår ikke, hvorfor The Red Devils ikke blev tildelt et straffespark mod Chelsea.


Efter slutfløjt udtalte en tydeligt frustreret Ole Gunnar Solskjær, at man "skulle være blind" for ikke at have set det straffespark, som han følte, Manchester United blev snydt for. Det er tidligere Premier League-topdommer Mark Clattenburg helt enig i.

Han forstår heller ikke, hvorfor kampdommer Stuart Attwell ikke dømte straffe til De Røde Djævle, når man på VAR-billederne nemt kunne se, at Callum Hudson-Odoi havde hånd på bolden i eget felt.

- Jeg er forbløffet over, at Manchester United ikke fik et straffespark i første halvleg, da det var en meget klar hånd på bold-forseelse af Hudson-Odoi. Chelsea-spillerens arm var oppe i en unaturlig position, og bolden rammer hans hånd, skriver Clattenburg i sin klumme for Daily Mail.

Søndagens VAR-dommer Chris Kavanagh var også af den overbevisning, at Attwell havde misset et straffespark, og det var på hans opfordring, at Attwell gjorde brug af monitoren på sidelinjen for at gennemse situationen igen. Dog uden at ændre resultatet.

- Chris Kavanagh mente, Attwell misede et klart straffespark, så han gav ham muligheden for at gense situationen. Hvordan Attwell ikke kunne pege på 11 meter-pletten efter at have set de samme vinkler, som vi så, er mig et mysterie, skriver Clattenburg.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED