AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2019 15:09
Tidl. Spurs-træner: Denne spiller skal Mourinho signe først

Harry Redknapp kommer med sit bud på, hvem José Mourinho burde hente som sin første spiller.


Jeg tror roligt, man kan sige, at udnævnelsen af José Mourinho som erstatning for Mauricio Pochettino er blevet mødt med delte meninger af Tottenhams fanbase.

Men ønsker José Mourinho at vinde skeptikerne over på sin side, så skal han sørge for, at Gareth Bale bliver sin første signing. Det mener Harry Redknapp.

- Det kunne godt ske, kunne det ikke? Sikke en signing, det ville være for klubben. Det ville få Mourinho i kridthuset med det samme, og fansene ville elske det, så det ville være et fantastisk skifte, siger den tidligere Tottenham-træner til Talksport.

Det er ikke sikkert, Mourinho tager imod råd fra sin tidligere kollega, men det er ikke usandsynligt, at chancen for at signe Bale byder sig.

Waliseren var tæt på at skifte denne sommer og er angiveligt stadig uønsket i Real Madrid.  Den spanske presse raser i øjeblikket også over, at han fejrede Wales' kvalifikation til EM-slutrunden med et banner, hvor der stod "Wales. Golf. Madrid." på.

Alt i alt kunne meget godt tyde på, at Bale snart er fortid på Santiago Bernabeu, men det er ikke første gang, man har siddet med den fornemmelse.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED