Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:02:2021 08:32
Tidl. Spurs-spiller: Mourinho bliver nødt til at sælge uduelig duo

Jamie O'Hara mener ikke, at José Mourinho kan fortsætte med at spille sin nuværende bagkæde, hvis han vil redde sit job.


Medmindre José Mourinho ligefrem ønsker at blive fyret, så bliver han nødt til at stoppe med at spille Eric Dier og Davinson Sanchez sammen. Sådan lyder opfordringen fra den tidligere Tottenham- og Wolves-profil Jamie O'Hara til Talksport.

Presset på Mourinho er ved at nå kogepunktet, efter weekendens nederlag blev det femte ud af de seneste seks kampe i Premier League. Samtidigt er det kun blevet til 12 points for The Lilywhites i klubbens seneste 12 kampe, og det er svært at kalde optimalt.

Men Mourinho ville gøre sig selv og holdet en tjeneste ved at flå den centrale forsvarsduo ud.

- Det firemandsforsvar er i total uorden. Jeg aner ikke, hvorfor José bliver ved med at spille Sanchez og Dier, for de er nok iblandt de værste partnerskaber i hele Premier League, siger O'Hara til Talksport.

Han mener heller ikke, at hverken Dier eller Sanchez er værd at satse på på sigt. Så hellere sælge dem nu.

- Sælg dem. Dier er en udmærket spiller, men som midterforsvarer ser han fortabt ud. Jeg ville spille Tanganga og Ben Davies i midterforsvaret med Reguilon til venstre og Doherty til højre for dem, foreslår O'Hara.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED