AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:10:2019 14:21
Tidl. Spurs-spiller: Eriksen til United ville være et skridt tilbage

Michael Brown ville være et stort spørgsmålstegn, hvis den danske stjerne skiftede til Premier League-rivalerne.


Det er hovedsagligt Real Madrid, der tager overskrifterne for et muligt Christian Eriksen-skifte næste år,  men Manchester United er flere omgange blevet nævnt som en interesseret part.

Der var sågar rygter om, at Ole Gunnar Solskjær skulle have været personligt i kontakt med den danske playmaker i sommer, uden at det dog udmundede i et bud.

Men tidligere Tottenham-spiller Michael Brown kan ikke forestille sig, at Eriksen drømmer om at skifte til Premier League-rivalerne, som endte under Spurs i tabellen sidste sæson -  medmindre danskeren kun har ambitioner om en stor løncheck.

- Kun Eriksen kan svare på, om han er interesseret i Manchester United. Det afhænger af, hvilket type skifte han er interesseret i. Skifter han af finansielle årsager, eller fordi han drømmer om at vinde trofæer?  spørger Brown retorisk i et interview med Goal.

-  Manchester United ville måske overbetale for en spiller som Eriksen, for det kan de blive nødt til, eftersom de ikke ligefrem er nogen topklub i øjeblikket.

Manchester United, Real Madrid, Juventus og Paris Saint-Germain. Alle er de blevet sat i forbindelse med Christian Eriksen, men det er svært at tyde, hvem der ender med at sikre den danske stjernes signatur.

Brown er i hvert fald ikke i tvivl om, at der vil være rigeligt med bejlere, når tiden for skiftet kommer.

- Der vil være masser klubber, som er interesseret, men det bliver også spændende at se, om Tottenham kan få Eriksen til at skifte mening og forlænge i stedet, udtaler Brown.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED