Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:10:2020 09:55
Tidl. Spurs-spiller: Bale bliver nødt til at lægge sit spil om

Jamie O'Hara føler, Gareth Bale bliver nødt til at omstille sig, hvis han skal blive en succes for Tottenham.


José Mourinho er overbevist om, at Gareth Bale nok skal komme til at "flyve" denne sæson. Helt så sikker er den tidligere Tottenham-spiller Jamie O'Hara ikke.

Han føler, det er på tide, Bale lægger sit spil om, og måske bliver Mourinho nødt til at overveje, hvorvidt en positionsændring ville gavne waliseren.

- Det ligner, at han har mistet en smuule af sin fart. Han virker ikke som en spiller i form endnu. Den kan man få tilbage, men han er ældre nu, og jeg tror ikke, vi kommer til at se samme sensationelle fart, som han satte forsvarere med på venstreflanken førhen for Tottenham, siger O'Hara til TalkSport.

- Måske er det som med Ryan Giggs. Da han begyndte at miste sin fart, trak han længere og længere ind i banen, og måske er Bale mere egnet til en rolle som 10'er i dag.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED