AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2019 16:03
Tidl. Spurs-angriber revser Pochettino: Hvorfor startede Eriksen ikke?

Den tidligere Tottenham-angriber, Darren Bent, forstår ikke, hvorfor Mauricio Pochettino ikke havde Christian Eriksen med fra start mod Leicester.


Christian Eriksen spillede en ringe kamp, da Tottenham onsdag spillede 2-2 med Olympiakos i Champions League.

Mauricio Pochettino valgte derfor at sætte danskeren på bænken fra start i lørdagens Premier League-opgør mod Leicester, som The Foxes vandt 2-1 på en sen scoring af James Maddison.

Men beslutningen gav ikke mening for klubbens tidligere angriber, Darren Bent.

- Vi så ham ikke være lige så meget på bolden (mod Olympiakos red.), som vi plejer. Han smed bolden væk, men jeg synes, at det skyldtes Olympiakos' pres. De steppede op, indleder han over for Football Insider og fortsætter:

- Efter min mening skal Eriksen spille, når han er klar. Jeg ville bruge ham hver eneste uge. Når han ikke er med, er der næsten ingen kreativitet. Når man spiller mod sådanne hold, der presser højt og løber hele tiden, er det svært for ham at blive involveret.

- Han skal involveres i kampene og være på bolden hele tiden. Han arbejder hårdt, det kan man ikke kritisere ham for, men han er nødt til at være på bolden og få ting til at ske.

Mauricio Pochettino startede med Erik Lamela, Son Heung-min og Harry Kane foran midtbanetrioen, som bestod af Moussa Sissoko, Harry Winks og Tanguy Ndombele.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED