Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2021 14:11
Tidl. Premier League-træner: Ronaldo er United-træner inden for 18 måneder

Ole Gunnar Solskjærs sæde er blevet varmere hos Manchester United, og det har fået rygterne om en fyreseddel til at svirre.


Presset vokser på norske Ole Gunnar Solskjær.

Tilgange som Raphaël Varane, Jadon Sancho og Cristiano Ronaldo har fået forventningerne til at stige.

At Manchester United nu kan vinde en titel mindre i denne sæson blev onsdag aften en realitet, da De Røde Djævle røg ud til West Ham i Carabao Cuppen.

Det har fået oddsene på en Solskjær-fyring i indeværende sæson til at falde drastisk, og i øjeblikket tilbyder Ladbrokes 3,5 på lige netop det udfald.

Men klubbens ledelse behøver ikke nødvendigvis at skele uden for Carrington-anlægget for at finde en eventuel afløser.

Det mener Tim Sherwood, tidligere Aston Villa- og Tottenham-træner.

Cristiano Ronaldo var særdeles synlig i rollen som dirigent, da Manchester United gæstede Young Boys fra den schweiziske hovedstad, Bern, i Champions League-kvalifikationen.

- Jeg synes, det er helt ok, at Ronaldo står på sidelinjen, og det bliver Ole nødt til at acceptere.

- Vi har også set ham gøre det i international regi, senest til EM. Han bliver 100 procent manager. Jeg tror, han bliver Manchester United-træner inden for de kommende 18 måneder.

- Når Ronaldo stopper karrieren, tror jeg han bliver manager. Det er uundgåeligt, lyder det fra Sherwood i et interview med Ladbrokes.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE