Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:11:2021 21:44
Tidl. Premier League-spiller peger på Newcastles største problem

Gabriel Agbonlahor udpeger Newcastles største problem.


Newcastle er kommet til penge, men klubben kan få svært ved at lokke spillere til. 
 
Det er nemlig de færreste, der vil bo i det nordlige England, fortæller den tidligere Premier League-angriber Gabriel Agbonlahor i et interview med talkSPORT.
 
- Spillere skifter kun dertil for pengene, hvis vi skal være ærlige. Da jeg spillede i Premier League, var Newcastle stedet, hvor man ikke var sikker. Jeg ville ikke dertil. Det er langt nordpå og vejret spiller også ind.
 
I stedet nævner Agbonlahor en klub som Brentford, der er langt mere attraktiv at komme til end Eddie Howes tropper.
 
- Spillere vil gerne til London, at komme så tæt på London som muligt er en tiltrækningsfaktor. Hvis man tilbød en spiller 40.000 pund om ugen for at spille i Newcastle eller 30.000 om ugen hos Brentford, så ville de vælge Brentford, endda for færre penge.
 
- Spillere vil ikke bo i Newcastle. 
 
- Det er bekymrende tider for Newcastle, når jeg kigger på deres næste to kampe. Det er mod Norwich og Burnley. Det er store kampe, men hvis jeg kender Newcastle ret, kan de sagtens tabe begge, lyder det fra Agbonlahor til talkSPORT.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE