AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:01:2020 10:18
Tidl. Premier League-spiller: Henderson bør vinde prisen som årets spiller

David Meyler mener, at Jordan Henderson er en stærk kandidat til at vinde PFA Player of the Year.


Liverpool har gang i en fantastisk sæson og er i en god kurs mod mesterskabet.

I sidste runde blev det til en 2-1-sejr over Wolverhampton, hvor Jordan Henderson spillede en afgørende rolle med et mål og en assist.

Den tidligere Hull-spiller, David Meyler, der spillede sammen med ham i Sunderland, er en stor beundrer af Liverpool-kaptajnen og er af den mening, at han bør vinde prisen som årets spiller i Premier League.

- Alle hold har brug for en spiller som Jordan Henderson. Hvis man ser på det arbejde, han gør, så gør han det muligt for Trent at gå med frem. Han dækker for ham. Jordan spiller nærmest midtbanespiller og højreback, siger Meyler til BT Sport.

- Jeg er en af dem, der mener, at han bør vinde prisen som årets spiller i Premier League. 

- Han er uselvisk og tænker kun på holdet. Han har løftet tre trofæer med Liverpool og forhåbentlig løfter han det fjerde om et par måneder, lyder det fra Meyler.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED