AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2019 14:46
Tidl. Premier League-angriber: Tottenham skal droppe Eriksen

Tottenham skal helt stoppe med at bruge Christian Eriksen på førsteholdet i Tottenham, det mener den tidligere Premier League-angriber Tony Cascarino.


Danske Christian Eriksen ønskede i sommer nye udfordringer, hvilket han åbent udtalte sig om. Danskeren har kun et enkelt år tilbage af kontrakten, og derfor kan han kvit og frit skifte klub til sommer næste år.

Eriksen, der angiveligt tiltrak sig interesse fra Real Madrid denne sommer, har været inde og ude af Tottenham-holdet i denne sæson – han startede blandt andet på bænken i gårsdagens nederlag til Leicester, hvor han kun fik de sidste 11 minutter på banen.

Den tidligere Premier League-angriber Tony Cascarino har fortalt TalkSport, at den eneste løsning fremadrettet er at droppe Eriksen helt fra holdet, så de undgår at begå samme fejl som West Ham og Arsenal, der beholdte spillerne Alexis Sanchez og Marko Arnautovic, der ønskede at skifte væk fra de klubber i sin tid, og som ifølge Cascarino leverede dårlige præstationer i den periode.

- Hvis vi ser på Tottenhams form, specielt på udebane, og måden de har tabt nogle af kampene på, du ved, måden de tabte hjemme til Newcastle, så har Pochettino et problem, sagde Tony Cascarino.

- Eriksen kom tydeligvis ind fra bænken i går, men jeg er aldrig fan af, at managere vælger spillere, som er i deres kontraktperiodes sidste år, eller har deres hoved sat op efter et skifte.

- Jeg giver dig to eksempler. Det ene var Alexis Sanchez i Arsenal. Hans sidste år i Arsenal var så langt under niveau i forhold til sæsonerne før.

- Eriksen startede sæsonen, og, bortset fra kampen mod Aston Villa, han har ikke haft nogen indflydelse overhovedet.

- Nu, hvor han kommer ind som indskifter, er han en del af truppen, men han kommer ikke til at spille på det niveau, som han spillede på før.

- Et andet eksempel er Marko Arnautovic i West Ham. Da han havde hovedet vendt mod Kina sidste januar, var han en ikke-faktor fra januar til slutningen af sæsonen, sluttede Cascarino.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED