AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2020 14:15
Tidl. PL-spiller: Giggs er den mest overvurderede spiller de sidste 50 år

Curtis Woodhouse synes, Ryan Giggs var god. Han var bare ikke SÅ god.


Ryan Giggs vil altid blive husket som en af Manchester Uniteds største spillere og står fortsat noteret for rekorden for flest Premier League assists - med 162 af slagsen.

The Welsh Wizard scorede også 109 mål i sin lange karriere for Manchester United. Ikke desto mindre føler Curtis Woodhouse, der havde en karriere for blandt andre Birmingham, at waliseren er den mest overvurderede spiller i det seneste halve århundrede.

- Giggs var en god spiller og meget pålidelig, megetr konsistent og med lang holdbarhed. Han var dog aldrig tæt på at være verdensklasse, og han er nok den mest overvurderede spiller i de seneste 50 år, skriver Woodhouse på sin Twitter.

Giggs var ellers berømt og berygtet for sit venstreben, der leverede assist efter assist år efter år.  Men så var venstreskøjten altså heller ikke skruet bedre på, hvis man spørger Woodhouse.

- Giggs havde ikke engang så godt et venstreben, som folk siger. Han var en enestående atlet, men hans venstrefod var ikke så god. Han lagde nogle ok indlæg, men de var ikke gode, hvis vi skal være helt ærlige, skriver han.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED