Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2021 08:54
Tidl. PL-dommer om bizart mål: Dommeren var chanceløs

Mark Clattenburg har reageret på det bizarre Arsenal-mål på Old Trafford.


Der var stor utilfredshed blandt Manchester United-spillerne ved Arsenals føringsmål, da Emile Smith Rowe sparkede bolden i kassen, mens David De Ge lå i græsset.

Martin Atkinson fløjtede ikke, før bolden lå i mål, og da det var Fred, der trådte David De Gea over fødderne, var der ikke begået en forseelse, og derfor kunne målet ikke annulleres.

Den tidligere Premier League-dommer, Mark Clattenburg, har også reageret på målet, og han mener ikke, at Martin Atkinson kunne gøre noget. 

- Jeg har aldrig set noget så ekstraordinært som det. Atkinson var chanceløs. Han kunne måske tro, at der var begået et frispark, men man kan ikke puste i fløjten, før bolden ligger i mål, siger Mark Clattenburg ifølge BBC.

- Det ville være mere kontroversielt, hvis dommeren havde fløjtet inden bolden gik i mål. Hvis Sancho havde fået bolden, så havde han uden tvivl fløjtet.

- Dommeren så De Gea gå i græsset. Han ser slet ikke på målmanden, og det er først ved Smith Rowes spark, hvor han kan kigge og tænkte: "Hvorfor ligger De Gea ned?". Han ville tro, at der var et frispark, slutter Mark Clattenburg.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE