AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:08:2020 18:19
Tidl. PL-bomber: Sådan ender FA Cup-finalen

Dimitar Berbatov giver sit bud på, hvordan FA Cup-finalen kommer til at spænde af.


Arsenal kæmper med næb og klør for at tilspille sig europæisk fodbold i næste sæson, hvilket kan sikres med en sejr i dagens FA Cup-finalen mod Chelsea.

Chelsea har dog på papiret et bedre hold, hvorfor det er svært at forudsige, hvem der tager sejren. Det siger den tidligere Tottenham- og Manchester United-bomber, Dimitar Berbatov.

- Det er svært at forudse, hvordan FA Cup-finalen kommer til at gå. Uanset hvem der vinder, så vil det være cheftrænerens første store trofæ med klubben. Uanset trofæet er det altid en fantastisk følelse.

- Jeg føler, at de er ligevægtige, men Arsenal laver ofte fejl i bagkæden. Jeg håber bare på en fantastisk kamp, og tror, at den vil ende 1-1, lyder det ifølge Daily Star.

Dimitar Berbatov har aldrig selv vundet FA Cuppen, men han kan skrive både Ligacuppen og Premier League på sit CV med henholdsvis Tottenham og Manchester United.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED