AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2020 22:09
Tidl. PL-angriber: Ings ville være bedre for Arsenal end Aubameyang

Den tidligere bomber Tony Cascarino har udtalt sig opsigtsvækkende omkring angriber-situationen i Arsenal.


Arsenal er lige nu ved at finde en vej til at få Pierre-Emerick Aubameyang til at forlænge sin kontrakt med klubben, der ellers udløber om 12 måneder.

Det har skabt desperation blandt klubbens fans, der er ivrige for at se gaboneseren forlænge, men faktisk er dette ikke nødvendigt, mener den tidligere Premier League-angriber Tony Cascarino, der blandt andet også nødt stor succes i Frankrig.

Englænderen udtaler således til TalkSport:

- Ser man på Aubameyangs tal, så er de ekstraordinært gode. Ings er lige sådan, indleder Cascarino.

- Vi må ikke glemme, at hans karriere blev stoppet af skader, og han er nu kommet tilbage, og ser utrolig god ud. Så skarp. Han er en konstant trussel - selv når hans hold spiller dårligt, arbejder han altid stenhårdt.

- Han vil også gerne være i en klub som Arsenal. At have en spiller som Aubameyang er godt, men når han ikke vil være der, vil han heller ikke give sig 100 procent, som Ings vil.

Sammenligner man Ings og Aubameyang ud fra mål i denne sæson, står den i skrivende stund 21-22, efter begge angribere har scorede to i samme kamp i løbet af de seneste par dage.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED