AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:12:2019 22:36
Tidl. Liverpool-træner: Fodbold er et ukomfortabelt miljø for homoseksuelle

Graeme Souness mener ikke, at det er attraktivt for homoseksuelle atleter at blive fodboldspillere.


Tidligere på dagen annoncerede Everton, at man samarbejder med Merseyside Police om at finde frem til de homofobiske fans, som råbte grimme ting af Chelseas fans på Goodison Park.

I samme ombæring giver den tidligere Liverpool-træner og -spiller sin holdning til kende i forhold til fodbold som miljø.

Han mener nemlig ikke, at det er attraktivt for homoseksuelle at blive professionelle fodboldspillere. Det siger han ifølge the Mirror.

- PFA og Premier League bør tage et kig på sig selv. Hvorfor er ingen sprunget ud? Jeg tror ikke, at fodbold har skabt et miljø, hvor nogen føler sig trygge eller komfortable ved at gøre det.

- Der må være homoseksuelle eller biseksuelle spillere i Premier League, men ingen har følt sig komfortable nok til at sige, at de er det.

Thomas Hitzlsperger blev i 2014 den første spiller, der har spillet i Premier League, som åbent har annonceret, at han er homoseksuel. Dette var dog efter, at han var stoppet.

Der findes ingen eksempler på spillere, som er homoseksuelle i sin aktive karriere i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED