Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2022 15:06
Tidl. Liverpool-stjerne anbefaler: Hent denne spiller, Gerrard

Luis Suárez er kommet med en anbefaling til sin tidligere holdkammerat, der nu træner Aston Villa, Steven Gerrard.


Luis Suárez er kommet med en anbefaling til sin tidligere holdkammerat hos Liverpool, Steven Gerrard.

Det skriver journalist hos The Telegraph, John Percy, på sin Twitter-profil.

Gerrard træner i øjeblikket Aston Villa, hos hvem han har foretaget flere markante handler i indeværende transfervindue.

Blandt andre er Lucas Digne og Philippe Coutinho, men noget tyder på, at shoppemanien ikke er aftagende hos The Villains.

Ifølge flere medier, arbejder man nemlig på at hente Rodrigo Bentancur til klubben. Han skulle være klubbens førstevalg, efter at buddet på Yves Bissouma på 220 millioner kroner blev afvist af Brighton.

Den uruguayanske midtbanespiller tørner i øjeblikket ud for Juventus, men pønser angiveligt på et skifte til Premier League.

Det er det gode forhold på Uruguays landshold, hvor Suárez ved selvsyn har set Bentancurs evne udfolde sig, der har gjort, at den nuværende Atlético Madrid-angriber er kommet med en "lysende anbefaling" af Juventus-spilleren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE