AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:07:2018 20:28
Tidl. Liverpool-spiller: Vida vil være en god tilføjelse til Liverpool

Igor Biscan, der har en fortid i Liverpool, mener, at Domagoj Vida ville være et godt købt for Merseyside-klubben.


Liverpool har allerede en kroat i midterforsvaret, nemlig Dejan Lovren. Lovren har ved slutrunden dannet makkerpar med Domagoj Vida, som har imponeret i Kroatiens forsvar.

De gode præstationer ved VM har naturligvis sat rygter i gang, og Liverpool er blevet meldt interesseret. 

Igor Biscan, der har spillet på Kroatiens landshold og har en fortid i Liverpool, mener, at Vida ville være et godt køb for Liverpool.

- Domagoj Vida er en fantastisk spiller, og han er en rigtigt god midterforsvarer på grund af hans størrelse og mobilitet, sagde Biscan til BetStars

- Han bringer en masse til holdet og hjælper med at skabe en god holdånd. Hans positionering og forudseenhed er også god. 

- Han scorer også ofte i forbindelse med dødboldssituationer, så han er garant for mindst fem mål pr. sæson, hvilket er en god egenskab at have som midtstopper. Han ville være en god tilføjelse til Liverpool. 

Vida spiller til dagligt i tyrkiske Besiktas, som han skiftede til i januar fra Dynamo Kiev. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED