Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:06:2022 21:44
Tidl. Liverpool-spiller troller Manchester United efter Eriksen-nyhed

José Enrique morer sig bekosteligt over Manchester United.


Forlydender om, at Christian Eriksen har afvist Manchester United, er noget, der fryder den tidligere Liverpool-spiller José Enrique.

Det er den normalvist troværdige avis The Guardian, der kan afsløre, at den danske stjerne i stedet enten vælger at blive hos Brentford eller skifte videre til sin gamle klub, Tottenham.

Enrique, der spillede for Liverpool i perioden fra 2011 til 2016, er gået til tasterne på det sociale medie, Twitter, hvor han har skrevet et opslag.

- Christian Eriksen har afvist Manchester Uniteds tilbud, og han foretrækker at blive hos Brentford eller skifte til Tottenham, skriver Enrique indledningsvist med reference til James Jacksons artikel i The Guardian.

- Endnu en spiller afviser et skifte til Manchester United..., skriver spanieren videre.

Det har fået pisset i kog hos mange Manchester United-fans, der skyder tilbage på Enrique med henvisninger til hans CV, specifikt nedgøres hans trofæer eller mangel på samme.

Manchester United har endnu til gode at præsentere en ny tilgang i sommerens transfervindue. Klubben er, foruden Eriksen, blevet sat i forbindelse med FC Barcelonas Frenkie de Jong.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE