Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:07:2021 19:16
Tidl. Liverpool-spiller: Sancho er verdens bedste kantspiller

Ifølge den tidligere Liverpool-spiller, Dietmar Hamann, er Jadon Sancho verdens bedste kantspiller.


I fredags kunne Manchester United præsentere signingen af Jadon Sancho.

Med en pris på €85 millioner er der store forventninger til den engelske kantspiller, men ifølge den tidligere Liverpool-spiller, Dietmar Hamnn, har Manchester United købt en stjernespiller.

- Ole Gunnar Solskjær og Manchester United går en stor sæson i vente, og jeg forventer, at Jadon Sancho bliver en stjerne på Old Trafford, siger Dietmar Hamann til The Racing Post.

- Sancho kan også gøre spillere som Rashford og Pogba bedre. Jeg har sjældent set en spiller drible forbi sin modstander så let. 

- Jeg var overrasket over at se ham være på bænken for England. Efter min mening er han ikke kun Englands bedste kantspiller, men også verdens bedste. Fansene burde være meget begejstret over at se ham i Manchester United, lyder det fra Hamann.

VIND EN NY PREMIER LEAGUE-TRØJE - Deltag i konkurrencen på vores Instagram-profil her:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE