Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:06:2022 17:21
Tidl. Liverpool-spiller: "Liverpool-stjerne kan følge med Mané væk"

Sadio Manés afgang bliver nok ikke den eneste i Liverpool denne sommer, mener tidligere spiller i klubben.


Roberto Firmino er kommet i overskud hos Liverpool, og den tidligere Liverpool-kantspiller Stewart Downing mener, at brasilianerens tid på Anfield er ovre.
 
Det siger Downing i et interview med 360 Sports TV.
 
I forvejen har Sadio Mané allerede forladt Liverpool denne sommer, og klubbens fanbase kan nu risikere at måtte vinke farvel til endnu en vellidt spiller.
 
Firmino har i øjeblikket et år tilbage af sin kontrakt, og det kan betyde, at klubben kan se sig nødsaget til at sælge brasilianeren, hvis ikke der snart er fremskridt i kontraktforhandlingerne.
 
30-årige Firmino startede blot inde 10 gange for Liverpool i den netop overståede sæson, og Darwin Núnez' ankomst til klubben gør sandsynligvis ikke vejen til en startplads nemmere for Firminos vedkommende.
 
Liverpools berømte fronttrio i form af Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané kan endegyldigt være fortid næste sommer, for også Salah har kontraktudløb næste sommer, og ifølge den normalt velinformerede journalist Fabrizio Romano, ligger også disse forhandlinger stille hen.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE