AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2019 09:41
Tidl. Liverpool-spiller: Klubben har brug for De Ligt - Gomez bliver ikke bedre

Steve Nicol mener, at The Reds har brug for endnu en stjerneforsvarer i samme kaliber som Virgil Van Dijk - og det bliver ikke Joe Gomez.


Liverpool er ifølge pålidelige kilder ikke interesseret i Matthijs De Ligt,  men de burde de være,  mener den tidligere Reds-forsvarer Steve Nicol.

Han tror nemlig ikke på, at Joe Gomez bliver meget bedre, end han er nu,  og Virgil Van Dijk fortjener en forsvarspartner i verdensklasse.

-  Hør her; Hvis man havde De Ligt og Van Dijk, så ville man nemt kunne argumentere for, at man havde det stærkeste midterforsvar i verden, uden tvivl, siger Nicol til ESPN.

-  Og Liverpool bliver nødt til at forsøge at anskaffe en partner til Van Dijk,  som er på samme høje niveau.

Jürgen Klopp ser dog ud til at sætte sin lid til sine nuværende muligheder på positionen.  Joe Gomez var inden sin skade sidste sæson det foretrukne valg ved siden af Van Dijk,  men Nicol har ikke stor tiltro til, at englænderens niveau nogensinde kommer til at nærme sig hollænderens.

- Gomez gjorde et fint stykke arbejde inden sin skade, men jeg er ikke sikker på, at han kommer til at blive meget bedre, hvis jeg skal være ærlig, siger Nicol.

- Så jeg tror, det vil tjene Liverpool godt i fremtiden, hvis klubben henter en makker til Van Dijk, som er pålidelige og har bevist sin værd.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED