AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:03:2020 17:54
Tidl. Liverpool-spiller: Klopp kan altit skifte til Real Madrid eller Barca

Emile Heskey tror dog ikke, at Jürgen Klopp griber den foreløbigt.


Emile Heskey er sikker på, at begge de spanske giganter ville løbe om kap for at tilbyde Jürgen Klopp kontrakt først, hvis chancen bød sig.

Men lige nu kan den tidligere Liverpool-angriber ikke forestille sig, at tyskeren, der tidligere på sæsonen forlængede sin kontrakt med Liverpool frem til 2024, forlader Anfield foreløbigt.

- Klopp har altid muligheden for at forlade Liverpool for at skifte til Real Madrid eller Barcelona, men jeg tror ikke, at Klopp selv føler, han er færdig med det projekt, som han har startet i Liverpool, siger Heskey til Daily Mail.

Med en lang kontrakt på plads og masser af succes for The Reds mener Heskey derfor ikke, at der er nogen grund til bekymring blandt Liverpool-tilhængerne.

- Klopp har virkeligt puttet Liverpool tilbage på fodboldkortet. Jeg tror stadig, han synes, han har meget, der skal opnås, så der er ingen grund til at være overdrevent bekymrede over, at han pludseligt skulle forlade klubben, siger den pensionerede angriber.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED