AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2020 17:06
Tidl. Liverpool-spiller: Forestil jer Van Dijk sammen med Koulibaly i bagkæden

Phil Babb mener sagtens, Liverpool kunne forstærke sig defensivt.


Liverpool har et næsten komplet hold, men skal men virkeligt gennemgå The Reds' XI fra position til position, så mener Phil Babb godt, at man kan finde små huller i truppen rent defensivt.

Det gælder særligt defensivt, fordi alternativerne til Virgil Van Dijk, Gomez, Matip og Lovren, alt for ofte er ramt af skader.

- Som fan og som broadcaster synes jeg, at Klopp kan forbedre truppen og måske burde hente endnu en midterforsvarer, siger Babb ifølge Goal.

- Det siger jeg kun, fordi Gomez, Matip og Lovren har en dårlig skadeshistorik. Van Dijk bliver aldrig skadet, og kunne han have endnu en topklasse forsvarer ved siden af sig, ville det være et boost for Liverpool.

Babb har vitterligt svært ved at påpege en anden position, hvor Liverpool står og har brug for forstærkninger lige nu.

Til gengæld løber hans mundvand ved tanken om at supplere Virgil Van Dijk med en spiller som Kalidou Koulibaly fra Napoli - som også anses for blandt de bedste på sin position i verden.

- Kan I forestille jer Van Dijk og Koulibaly sammen?  Det ville være noget af et partnerskab i midterforsvaret, siger Babb.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED