Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2021 15:35
Tidl. Liverpool-spiller: De savner mig mere end jeg savner dem

Dejan Lovren fortryder ikke, at han forlod Liverpool i sommer.


Efter seks sæsoner for Liverpool forlod Dejan Lovren The Reds tilbage i august, da han gennemførte et skifte til Zenit St. Petersborg i jagten på mere spilletid.

Sidenhen har Liverpool været ramt af den ene defensive krise efter den anden, og set i bagklogskabens lys har der formentlig været masser spilletid at hente på Anfield for den kroatiske midterforsvarer.

Men han fortryder ikke skiftet til russisk fodbold og er ret overbevist om, at Liverpool savner ham mere, end han savner dem.

- Nej, jeg fortryder ikke at have forladt Liverpool. Min beslutning var sikker, og jeg ser ikke tilbage nu. Jeg blev vred sidste sæson, da jeg ikke spillede, men nu er alt anderledes, fortæller Lovren til russiske Sport Express.

- Jeg tror, Liverpool savner mig mere, end jeg savner dem, og det ved Klopp godt, for vi kommunikerer stadig. Han skrev for nyligt; "Vi savner dig".

Lovren har stort set fået maksimal spilletid for Zenit siden sit skifte. Kun to kampe har han misset, og det har været på grund af en mindre skade.

LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED