AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:03:2020 13:33
Tidl. Liverpool-profil: Dette Liverpool-hold er ikke blandt de "største"

Paul Ince mener ikke, at man kan sætte det nuværende Liverpool-mandskab i samme kategori som nogle af historiens mandskaber.


Dette Liverpool-hold vandt Champions League sidste sæson og bliver efter alt at dømme kronet som engelske mestre, når sæsonen forhåbentligt genoptages og spilles til ende senere på året.

Men der skal flere triumfer til, før man kan sammenligne det nuværende Liverpool-mandskab med nogle af de bedste i historien. Det mener Paul Ince, som har en fortid i både Liverpool og Manchester United.

- Er de et stort hold endnu? Det ville jeg ikke sige, at de er. Man skal vinde sæsonen år efter år først, men de har uden tvivl kvaliteten og træneren til at blive et stort hold mede tiden, siger Ince til Goal.

- Store hold fortsætter med at vinde, og vinder de mesterskabet i år samt næste sæson, så kan vi begynde at kalde dem et stort hold.

Men foreløbigt føler Ince, at Manchester United havde adskillige hold, som overgår Liverpools nuværende, ligesom Arsenals Invincibles og Chelseas første Mourinho-hold også overgår The Reds endnu.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED