Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:03:2021 12:41
Tidl. Liverpool-profil: Derfor passer Håland meget bedre til United end City

Dietmar Hamann kan meget bedre se nordmanden tørne ud for The Red Devils end The Cityzens.


Manchester City skulle ifølge flere medier selv være af den overbevisning, at de er favoritter til at signe Erling Håland, og til deres forsvar er der også meget, der taler for dem. De har pengene, kan næsten garantere titler, og så var nordmanden fan af klubben som barn.

Til gengæld taler det imod The Cityzens, at Hålands spillestil passer bedre til lokalrivalerne fra Old Trafford. Det vurderer den tidligere tyske Liverpool-profil Dietmar Hamann.

-  Jeg synes ikke, Håland er en City-spiller. Jeg kan ikke se ham skifte til dem, og jeg har svært ved at forstå rygterne, der kæder ham sammen med klubben. Guardiola har haft ry for at skille sig af med nogle angribere i fortiden, og deres spillestil med mange afleveringer langs jorden er jeg ikke overbevist om, at Håland passer til, fortæller Hamann til Stadium Astro.

- I United har de mange hurtige spillere og kan lide at slå kontra, så min mening er, at han ville passe meget bedre til dem end til City. Jeg tror, United kan få ham til sommer, hvis Dortmund misser Champions League-kvalifikationen.

Dortmund skulle nødigt ville sælge Håland allerede denne sommer, men det økonomiske tab fra en misset Champions League-kvalifikation kan betyde, at den tyske storklub må se sig nødsaget. Liverpool og Chelsea ventes angiveligt også at give Manchester-klubberne konkurrence om den 20-årige nordmands underskrift.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED