Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:10:2020 09:28
Tidl. Liverpool-målmand forsvarer Adrian: Kritikken var alt for meget

Chris Kirkland er ude at forsvare Adrian ovenpå deres seneste 2-7-nederlag til Aston Villa.


Adrian var en af de spillere, der fik mest kritik efter Liverpools historiske store nederlag til Aston Villa.

Den spanske målmand agerede backup for en skadet Alisson, og han så ikke for godt ud ved det første mål, da der allerede var spillet få minutter.

Den tidligere Liverpool-målmand har tidligere været i situationen som Adrian, da han også agerede som backup, og han er nu ude og forsvare Adrian.

- Det er hårdt at være backup for førstemålmanden. Det er ikke en rolle som alle andre. Der går flere måneder uden at spille i den intensitet, der er i Premier LEague, men det forventes, at man er klar til at levere så snart der er brug for en, siger Chris Kirkland til The Athletic.

- Anden- og tredjemålmanden træner måske mere end nogen anden i truppen, men det er så svært at træne kampsituationer. Jeg havde ondt af Adrian. Ja, han lavede en fejl ved det første mål, men han havde ikke en chance ved de andre mål. Noget af kritikken var for meget, lyder det fra Kirkland.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED