AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2020 21:38
Tidl. Liverpool-keeper: Kunne ikke se mig selv på bænken i to år

I showet Extra Time har den tidligere Liverpool-målmand, Simon Mignolet, forklaret, hvorfor han skiftede fra Merseyside.


Ind i mellem skifter fodboldspillere en klub ud med en anden, og det er ikke altid, at man får forklaringen på, hvorfor det sker. 

Den tidligere Liverpool-keeper, Simon Mignolet, har nu forklaret, hvorfor han skiftede væk fra Liverpool i sin tid: 

- Jeg kunne ikke se mig selv på bænken i to år. Jeg ville have været 33 år og kunne næsten ikke kræve, at jeg skulle starte, forklarede målmanden i showet Extra Time. 

- Det belgiske landshold spillede også en rolle. Jeg havde æren af at spille på det bedste hold i Europa, og jeg er for, at jeg vandt Champions League med dem. 

Mignolet forklarede senere i Extra Time, hvordan livet i Club Brügge har forbedret hans tilværelse: 

- Jeg kan nu gøre det, jeg elsker, hvilket er at spille meget. Det er dejligt at spille en vigtig rolle og være en af nøglefigurerne, forklarede målmanden. 

- Jeg vil selvfølgelig vinde trofæer, og jeg håber altid på at hjælpe til en sejr. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED