AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:04:2019 21:41
Tidl. Liverpool-forsvarer: van Dijks niveau svarer til Terry og Adams' topniveau

Den tidligere Liverpool-forsvarer, Mark Lawrenson, mener, at Virgil van Dijk er lige så god, som John Terry og Tony Adams var i deres bedste periode.


Siden Virgil van Dijk kom til Liverpool fra Southampton i januar 2018, har Liverpools forsvar været blandt de allerstærkeste i Premier League. 

Den hollandske midtstopper er da også helt med fremme i feltet om at blive kåret til Årets Spiller i Premier League.

Mark Lawrenson, der spillede for Liverpool i 80'erne, mener, at van Dijk bør løbe med prisen, og den tidligere forsvarsspiller mener, at hollænderen er lige så god, som John Terry og Tony Adams var i deres bedste periode.

- Vi kender til van Dijks evner og hans lederevner, men det jeg synes er mest imponerende er, at han har spillet med en del forskellige ved siden af sig i denne sæson; Dejan Lovren, Joe Gomez, Joel Matip og sågar Fabinho, sagde Lawrenson til BBC

- Har det påvirket holdet? Nej, fordi det hele handler om ham. 

- Han er så god. I øjeblikket er han der, hvor John Terry og Tony Adams var i deres peak. Det er der, hvor hvem som helst kan spille ved siden af, og det ingen forskel har. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED