Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2020 17:23
Tidl. Liverpool-angriber: Pogba kan blive en spiller som Gerrard

Peter Crouch er ikke i tvivl om Paul Pogbas kvaliteter og mener, at franskmanden har kvaliteterne til at efterligne Steven Gerrard.


Paul Pogba har været udskældt blandt mange Manchester United-fans for sine præstationer i denne sæson.

Nu bliver franskmanden taget i forsvar af Peter Crouch, der ikke er i tvivl om midtbanespillerens kvaliteter.

I en Q&A bliver Peter Crouch spurgt, om Paul Pogba har kvaliteterne til at blive en angriber, og det er ikke udelukket, mener den tidligere Tottenham- og Liverpool-angriber.

- Jeg kunne faktisk godt se ham længere oppe på banen. Han ville ikke blive en angriber, der scorede 20 mål, men han har kvaliteterne til at blive en god opspilsspiller. Jeg føler, at Pogba kan påvirke kampe, som Gerrard gjorde det, når jeg spillede sammen med ham i Liverpool og England. Så god er Pogba, skriver Peter Crouch til Daily Mail.

- Jeg har været på banen sammen med Pogba, og jeg har altid følt, at han har to eller tre gear i sig, som han kunne bruge, men jeg har altid været i tvivl om hans vilje. Gider han? 

- Hvis en kamp gik dårligt, så ville Gerrard hive sig selv op, drible forbi et par spillere og score et mål. Det har Pogba kvaliteterne til, og jeg ville elske at se det ske, lyder det fra Peter Crouch.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED