Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:10:2020 22:06
Tidl. Liverpool-anfører: Solskjær fortryder nok denne signing

Jamie Redknapp mener, at Ole Gunnar Solskjær fortryder én signing, han foretog sig i løbet af sommerens transfervindue.


Den tidligere Liverpool-anfører, Jamie Redknapp, mener, at Ole Gunnar Solskjær sandsynligvis fortryder købet af Donny van de Beek.
 
I slutningen af sommerens transfervinduet hentede den norske manager den hollandske midtbanespiller fra Ajax. 
 
En beslutning, som Solskjær sidenhen har høstet stor kritik for. Først og fremmest fordi Van de Beek ikke er blevet givet mange chancer på klubbens førstehold.
 
- Van de Beek er et talent. Det har vi set, når han har spillet for både Ajax og Holland, siger Redknapp til Sky Sports' Pitch to Post-podcast.
 
- Men Ole Gunnar Solskjær ser ham dag ind, dag ud. Hvis en spiller er god nok, så spiller han også.
 
- Solskjær synes øjensynligt ikke, at han er den rette for holdet lige nu. Måske er han ikke i form, eller måske viser han sig ikke frem til træning.
 
- Det var det samme, der skete, da Fabinho kom til Liverpool. I starten brugte Klopp ham ikke. Men det var ikke et fokuspunkt, for klubben klarede sig godt.
 
- Den luksus havde Liverpool. Det har Manchester United ikke. Hvis han spillede for Liverpool, ville det ikke være det store problem, men United har i forvejen udfordringer, og så kalder det på alternativer.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED