AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2019 16:11
Tidl. landsholdsspiler: Sterling er på niveau med Ronaldo og Messi

Trevor Sinclair er ikke i tvivl om, at Raheem Sterling er en verdensklassespiller.


Raheem Sterling er i forrygende form for både Manchester City og England, hvilket forleden blev understreget med et mål og tre assists imod Kosovo.

Offensivsspilleren har desuden scoret fem mål i fire kampe for Manchester City i indeværende sæson, og det har altså fået mange til at tabe kæben.

Heriblandt findes den tidligere engelske landsholdsspiller, Trevor Sinclair, der nu fungerer som ekspert for Talk Sport.

Han mener nemlig, at Raheem Sterling er på niveau med Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, og at han kan blive den bedste engelske landsholdsspiller nogensinde.

- Han er Englands bedste spiller, og han er den første på holdkortet for Pep Guardiola. Spørgsmålet lige nu er, hvor man placerer ham i forhold til Messi og Ronaldo, og jeg ville placere ham lige ved siden af dem. Den eneste forskel er, at de har gjort det i 15 år, og han er lige startet, lyder vurderingen fra Sinclair. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED