AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2020 19:51
Tidl. Juve-boss er sikker: Guardiola kommer til

Luigi Maifredi mener at vide, at Pep Guardiola kan have en fremtid i italienske Juventus.


Det kører ikke på skinner for Pep Guardiola og Manchester City, som ikke har kunnet følge op på de senest to sæsoners fantomsæsoner.

I år ligger man således 22 point førerholdet fra Liverpool, og man har tabt seks kampe allerede efter 25 kampe. Til sammenligning tabte man samlet seks kampe i de to seneste sæsoner.

Derfor er der da også begyndt at svirre rygter om Pep Guardiolas fremtid. Én af de klubber, som hyppigt har været nævnt i forbindelse med den spanske stjernetræner, er Juventus.

Senest kom det frem, at ledelsen var utilfreds med den tidligere Chelsea-træner, Maurizio Sarri, mens man altså havde ambitioner om at hente Max Allegri tilbage.

Sådan bliver det dog ikke nødvendigvis, hvis man spørger Luigi Maifredi, som trænede Juventus fra 1990 til 1991. Han mener nemlig, at Pep Guardiola vil have en totalt åben dør, hvis han er interesseret. 

- Hvis han bliver fri af Manchester City, så er der ingen tvivl om, at han kommer til Juventus. Klubben ville have ham sidste år, men han gjorde intet grundet kontrakten eller løfter til Manchester City, lyder det fra Maifredi ifølge TalkSport.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED