AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2020 11:44
Tidl. holdkammerat: Grealish bør skifte til Liverpool - ikke United

Gabriel Agbonlahor opfordrer Jack Grealish til at skifte til Liverpool fremfor Manchester United.


Jack Grealish er en interessant spiller for flere klubber, og han er især blevet rygtet til Manchester United.

Ole Gunnar Solskjær har angiveligt Aston Villa-stjernen som en af sine topprioriteter til sommer, men Jack Grealish bliver nu opfordret til at skifte til Liverpool af sine tidligere holdkammerat, Gabriel Agbonlahor.

- Jeg siger ikke kun det her, fordi jeg har spillet med ham, men jeg mener, at han er den bedste offensive spiller, som England har lige nu, siger Agbonlahor.

- Når folk siger, at han skal til Manchester United, mener jeg, at kunne gøre det bedre end det. Han kunne gå ind på alle hold i verden. Selv Barcelona eller Juventus.

- Han bør ikke begrænse sig selv til Manchester United og i stedet fokusere på hold, der spiller Champions League. 

- Han er den sidste brik, som mange hold mangler lige nu. Jeg ser Liverpool spiller, og de har et fantastisk hold, men de mangler en spiller som ham, lyder det fra Agbonlahor.

Aston Villa vil uden tvivl kræve en stor sum for kaptajnen, men en nedrykning vil med stor sandsynlighed sænke prisen på midtbanespilleren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED