AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:05:2019 17:07
Tidl. holdkammerat antyder: Guardiola kan forlade City denne sommer

Den brasilianske legende Rivaldo føler sig ikke sikker på, at vi får Pep Guardiola at se i Manchester City næste sæson.


Premier League-triumf har Pep Guardiola nu ført Manchester City til to gange på tre sæsoner,  men klubbens store ambition om at vinde Champions League er endnu ikke blevet opfyldt.

Alligevel føler Pep Guardiolas tidligere holdkammerat i Barcelona,  Rivaldo, at tiden måske er kommet til, at den spanske træner forlader de engelske mestre.

-  Pep udviste altid ambitionen om at blive træner,  og jeg er kun lykkelig for, at tingene fungerer så godt for ham, da han er blandt de bedste trænere i verden uden skyggen af tvivl, fortæller Rivaldo til Betfair.

- Men når du præsterer, er det kun normalt, at andre klubber ønsker at hente dig. Jeg tror, Pep har andre muligheder på bordet lige nu,  og selvom han virker tilfreds med projektet i City,  kunne et godt tilbud fra en spansk klub måske lokke ham til.

Pep Guardiola har ikke så meget som antydet, at den netop overståede sæson kunne blive hans sidste i Manchester City.  Efter Premier League-titlen blev sikret, udtalte spanieren, at holdet ville vende endnu stærkere tilbage næste sæson,  og alt tyder på, at han i øjeblikket er ved at forberede sig til FA Cup-finalen og det kommende  transfervindue.

Men hjemmet er der, hvor hjertet er,  og Rivaldo er sikker på, at Guardiola savner sit hjemland.

- Jeg fortæller alt dette, fordi Pep ikke bryder sig om at være væk fra sin familie og venner,  men nyder tiden brugt sammen med dem, så en mulig tilbagevenden til Spanien vil hjælpe ham på den front, siger Rivaldo.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED