AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2018 19:57
Tidl. holdkammerat: Andy Carroll er en galning

Andy Carrolls tidligere holdkammerat i Newcastle, Nile Ranger, fortæller, at den høje angriber er en galning.


Nile Ranger spillede i Newcastle fra 2009 til 2013, og den nu 27-årige angriber står nu uden klub. Det kan hænge sammen med, at Ranger ikke lige frem er Guds bedste barn. Ranger har et hav af kriminelle forseelser på cv'et, som blandet andet tæller hærværk, vold og sågar hvidvaskning af penge. 

Ranger spillede i sin Magpies-tid sammen med Andy Carroll, som heller ikke just er kendt for at trække de positive overskrifter i de engelske aviser. 

Derfor har Ranger et ganske godt kendskab til West Ham-angriberen, der i øjeblikket sidder ude med en fodskade. Ifølge Ranger skadede Carroll sig selv i forbindelse med, at han ikke overholdte udgangsforbuddet. 

- Andy er en galning, men han gør sit job. Jeg tror, at han er værre end mig i forhold til at feste, men han er en god fyr alligevel. Han har humor, og han er generelt en god fyr, sagde Ranger til True Geordie podcast. 

- Han har oplevet meget. Han fik sprunget sin bil i luften i Newcastle, men han blev ved med at bombe, og han fik sit skifte til Liverpool, efter Kevin Nolan tog ham under armen og sagde 'Jeg ser efter dig'. 

- Jeg ved ikke, hvad han laver nu. Formentlig nyder han bare livet. Jeg har hørt rygter om, at han sneg sig ud og slog sit ben. Når jeg kender Andy, lyder det helt sikker som noget, han kunne finde på, sluttede Ranger og henviste til Carrolls nuværende skade. 

Carroll har endnu ikke været til rådighed for Manuel Pellegrini i denne sæson, men The Hammers regner med at have Carroll tilbage i slutningen af måneden. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED