AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
10:01:2017 09:54
Tidl. ejer af Formel 1-hold: Rigmand overvejer at købe Hull

Gérard Lopez vil overtage flere europæiske fodboldklubber og har bl.a. udset sig Hull.


Assem Allam, der ejer Hull City, har haft klubben til salg i lang tiden, men det er endnu ikke lykkes at finde en køber.

Der har tidligere været snak om, at kinesiske investorer skulle overtage klubben, men det blev altså aldrig en realitet. 

Nu forlyder det, at en spansk rigmand overvejer et køb af Premier League-klubberne. Her er der tale om Gérard Lopez, der tidligere har ejet det engelske Formel 1-hold, Lotus F1.

Det forventes, at Gérard Lopez bliver den nye ejer af den franske klub Lille inden for de næste par dage. Derudover er han også i forhandlinger om et køb af den portugisiske klub, Gil Vicente, men det stopper ikke her.

En af Gérard Lopez' gode venner er gode venner med den nye manager i Hull, Marco Silva, og nu undersøger Gérard Lopez også muligheden for at købe Premier League-mandskabet. Det skriver Hull Daily Mail.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED