Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2019 09:55
Tidl. dansk NFL-kicker: Harry Kanes tankegang er latterlig

Den tidligere danske NFL-kicker, Morten Andersen, er irriteret over, at Harry Kane tror, at han uden problemer kan blive kicker i den amerikanske NFL.


Harry Kane er blandt verdens bedste angribere og scorer mål på samlebånd for Tottenham, men han er samtidig stor NFL-fan.

Englæneren overværede kampen mellem Chicago Bears og Oakland Raiders på Tottenhams nye stadion, og han har tidligere udtalt, at han ønsker at blive kicker i NFL, når han på et tidspunkt lægger fodboldstøvlerne på hylden.

Men danske Morten Andersen, som tidligere har slået rekorder som kicker for blandt andre New Orleans Saints og Atlanta Falcons, er irriteret over Harry Kanes kommentarer og savner respekt for amerikansk fodbold som sport.

- Jeg synes, at han rent mentalt skal tage en anden hat på - og noget andet udstyr! Man skal huske på, at han sparker i shorts og t-shirt - ikke med skulderbeskytter og hjelm på. Det ændrer situationen og den præcision, som man skal levere bolden med under et stort pres på kort tid. Timingen af det kræver meget, indleder Andersen over for Daily Mail og uddyber:

- De har svært ved at få bolden op. Jeg siger ikke, at Harry Kane ikke kan gøre det, og jeg synes ikke, at det er åndssvagt. Men inden vi udnævner ham til den bedste kicker i verden, bør vi gennemgå, hvad det kræver.

- "Jeg er fodboldspiller, så jeg må være en god kicker." Men de får en brat opvågning, når de dykker ned i positionen, fordi det handler om mere end det, man kan se med øjet. Hvis det var så let, hvorfor er det så ikke blevet gjort af nogen før?

Andersen mener sågar, at Harry Kanes tankegang er latterlig. Han står dog klar til at belære Tottenham-profilen om, hvad der kræves.

- Hvis Harry Kane ønsker at føre det ud i livet, er det fedt, men I kan ikke fortælle mig, at Harry Kane ved alt om, hvad det kræver at være NFL-kicker, ligesom jeg ikke ved, hvordan man bliver fodboldspiller i Premier League.

- Det er latterligt at tænke, at man bare kan gå ind og præstere på det niveau. Jeg vil have fansene til at forstå, at det kræver mere, end hvad man kan se.

- Lad os prøve det. Jeg tager ham på træningslejr i off-season. Jeg ved ikke, hvilken slags træning han vil have, men jeg vil anbefale, at han, hvis han er seriøs omkring det, anerkender, at jeg har gjort det i lang tid. Jeg er klar til at give det et skud med ham. 

Leicester Christian Fuchs har også luftet idéen om at blive kicker i NFL efter fodboldkarrieren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED